KLICK ME

Monday, 25 June 2012

Ini BlOg kEdUa AkU

ASSALAMUALAIKUM,


HAI ,
 sebagai pengenalan aku nak boh biodata aku ...

kome nak baca ke taknak tu hak kome lah ..

okey bawah nie bio aku ,,, jangan plak bocorkan kat sesiape yer ... ahakzzz



Nama aku : Farahin Zainal

Umur :20 tahun (satu haribulan 9 nie barula umur aku 21 .. beselah bajet muda kan hehe)

Tinggi : 168 cm ..(tinggi la berbanding gegurl lain kan tapi aku nie tembam kekkeke )

Aku nie still student ..n blaja kat uum amek kos BBA ..

Aku nie biasa jer , cume aktif sangat  bak kate orang ceria ..eyh bukan ASTRO CERIA tau ..haha
aku nie suka gelak , suka makan , suka melancong , suka shopping ,suka tido , n suka tengok lelaki yang tinggi ..OPSS..TERLEBIH SUDAH hahahhah

N, AKU MINAT GILE NGAN SYAHIR AF8 ...jangan kutuk aku yer hahhaa

Aku nie manja tapi GANAS.. hahha aku manja dengan sesetengah orang je.. dgan lelaki bukan mahram aku GANAS@GARANG ...HAHHAHHA... deme tegur sepatah aku jawab sepatah .. bukan sombong tapi menjaga maruah diri jer okey....

Aku kalo tak suka seseorang , sampai bebile pon aku takkan suka ,even dia wat baik ngan aku ...
kat depan baik la kat belakang ,,, puihh..


HHAHAHA

Aku memang gile bergambar ... nie gambar terbaru aku


Nie tym aku daki puncak vista ngan kawan aku nama dia dayah ... comel tau orangnye pastu bek sangat n lemah lembut tak macam aku hahhahhahha...


Nie gambar DAYAH yang comel



Nie blog no 2 aku ,blog no satu aku ...eiyhh geli la banyak sangat JIWANG ..TAKMO TAKMO JIWANG DAH...hehhe sikit jiwang takpe jangan banyak sangat k..hehehe

OK la you all .. entry nie sbgai intro aku jer .. nak kenal lebih lagi sila la masuk meminang jik anda jejaka yang single ..hehhe aku MEMAIN jer okay... hahha aku kan jarang seyes .. kalo aku seyes pon orang ingat aku memain ..hahhaha

BYE .. BYE ... LALINKKK








3 comments:

  1. ala..so sweet citer ko nie..nnti wat arh ag entry baru tau..hee..

    ReplyDelete
  2. hahahaha sweet kan macam garam ....hahahha

    ReplyDelete
  3. sweet x ase garam larh weh..ase manis la..fakta ane arh ko dapat nie..ish3..

    ReplyDelete