KLICK ME

Wednesday, 4 July 2012

KeRjA OH KeRjA...

ASSALAMUALAIKUM ,

Hai lalink - lalink ku , 


AKU YANG CERIA HEHE....



Apa khabar awak - awak arinie..hehhehee. Aku baru je balik kampong ... yerlar baru abeh perikse . Paper last tue aku buat ikowt logic akal jer .HAHAHHA...Taktau la apa yang aku jawab tue betowl ke idak ..
.KUI KUI......Nak tau tak paper apakah itu ... 




PAPER PRINSIP EKONOMI SEEB 1013 KOWT ...
Susah paper nie.... nanges aku menjawab dalam dewan tu... 
eyh ok yang bab nanges tu aku tipoo


SO , abeh je paper tu aku balik la kampung aku .....
tak sampai 2 hari aku lepak kat rumah , 
Aku terus cari keje ...


then , aku gie la Simpang Empat , Perak




Aku dah pusing satu simpang empat cari kerje...
Dapat la gak kerje tapi gaji cipot der...


NAK TAU TAK AKU DAPAT KERJE APE ....


~adakah DOKTOR ~





DOKTOR KERRR




~adakah PEGUAM ~

PERGHH PEGUAM SIOT 



~atau adakah POLIS  ~ 

SAYA POLIS ,  JANGAN BERGERAK



HAHAHA... next entry baru aku update k, aku dapat kerje ape .....


TATA .... LALINK LALINK KU...

BYE .... bYe